Home  | Nieuw(tje)sbrief Restanten Verkoop  | Kennismaken maken met de Native American Flute  | Hoe kan ik bestellen?  | Help Als Het Misgaat Met Bestellen
    Ajapajapam, De Nieuwe Tijds Winkel -
 Winkelwagen  [Nederlands]
Zoek
Producten
  Indianen Fluiten
  Boeken
  Tom Kenyon
  Asher Quinn
  Doreen Virtue
  Gabriëlle Roth
  CD / DVD / Video
  Kundalini Boeken
  Kundalini Muziek
  Tarot
  Orakelvormen
  Verzamelaars (Tarot e.d.)
  Diverse Spelen
  Wicca/ Heksen
  Zuivere Geuren
  Gezondheid
  Helende Symbolen
  Verrassingen
Extra
  Nieuw(tje)sbrief Restanten Verkoop
  Kennismaken maken met de Native American Flute
  Kontakt
  Alg. Leveringsvoorwaarden
  Service
  Hoe kan ik bestellen?
 Boeken | Nederlandstalig | Diverse Aanbevolen  1-2 -Volgende »
Programma Code Levenslust & Liefde    
  Christoph Fasching
Na zijn drie eerste opmerkelijke en zeer succesvolle boeken heeft Fasching zoveel inzichten en wijsheid opgedaan dat hij ons in zijn vierde boek een complete herprogrammering van ons zelf kan aanbieden.

Wat wij meemaken en hoe wij de wereld om ons heen waarnemen, wordt bepaald door onze innerlijke programmering. Dit boek biedt een prachtig instrument om je innerlijke programma te transformeren naar de
programmacode: levenslust en liefde, waarmee je alle deuren opent naar een vervuld leven.

Met het eenvoudig toepasbare, zeer werkzame gereedschap dat Christoph Fasching je in dit boek aanreikt, kun je je innerlijke blauwdrukken transformeren en je leven doorslaggevend veranderen. Pijnlijke ervaringen, ziekten, ongelukken en persoonlijke en beroepsmatige mislukkingen kunnen worden uitgesloten. Een ontdekking waarmee je een bewustzijnssprong van betekenis beleeft, en levenslust en liefde in overvloed in je leven haalt!


  21,50 euro
Aantal
Programma Code Levenslust & Liefde
 
Eating for Beauty (Nederlandstalig)    
  David Wolfe
Dit full-color boek is een van de beste boeken over gezondheid in combinatie met vers voedsel ooit verschenen en bevat meer dan 100 Kirliaanse foto's. Zoals de auteur het verwoord: 'Jezelf goed voeden is een kunst. Het is een kunstvorm. Iedere hap is een penseelstreek. Iedere keer dat je slikt, voeg je een nieuwe kleur toe. Iedere maaltijd is een wolk of een boom of een bloem: een deel van het schilderij dat jij wordt. Jij wordt een alsmaar aantrekkelijker kunstwerk. Jij bent een kunstwerk in uitvoering'. Auteur David Wolfe, een van de meest vooraanstaande Amerikaanse voedingsexperts, beschrijft in Eating for Beauty hoe je je lichaam kunt reinigen, voeden en mooier maken door de gunstige uitwerking van een voedingspatroon gebaseerd op vers voedsel. Je kunt de 'lessen' in dit boek toepassen om je uiterlijk, vitaliteit en gezondheid te verbeteren. Schoonheid is de universele taal. Of het nu gaat over huidverzorging, een voedingspatroon op basis van vers voedsel, vitale energie of een ander facet van gezond leven, David Wolfe is de autoriteit. Inhoud van het lijvige boek bevat o.m. het Schoonheidsdieet, de zuur-basetheorie (eenvoudig uitgelegd), ontgifting, voeding voor schoonheid (lichamelijk en geestelijk) en een onnoemlijke hoeveelheid wetenswaardigheden over verschillende voedingsmiddelen (die ook nog eens gemakkelijk te verkrijgen zijn). Kortom een praktisch en toegankelijk geschreven boek, vol met wetenswaardigheden over iets wat we allemaal zo gewoon vinden: (gezonde) voeding.


  24,50 euro
Aantal
Eating for Beauty (Nederlandstalig)
 
Natuurlijk en Gezond (Op)Voeden    
  Julia Kang
Dit is geen dieetboek of een opvoed boek voor ouders. Dit boek laat zien hoe je jezelf en kinderen Natuurlijk en Gezond kunt (op) voeden, met als resultaat een betere gezondheid en een passend gewicht. Voor jezelf uiteraard met een grote knipoog naar het voorvoegsel op en met de nadruk op voeden.
Maar gezondheid is meer dan voeding alleen. Leer naast gezond eten, stap voor stap, hoe je bepaalde verleidingen kunt weerstaan en misleidingen door de media, reclame, voedingsindustrie en de farmaceutische industrie, kunt herkennen en doorzien. Julia informeert je daarnaast, in samenwerking met een natuurarts, over alternatieven op het gebied van medicatie en geneeswijzen. Ontdek ook de eetcultuur van de Koreanen, die tot de gezondste en slankste mensen van de wereld behoren en krijg als bonus 40 lekkere, gezonde en eenvoudig te bereiden recepten uit zowel de Koreaanse als de Nederlandse keuken.
Dit is een boek met een serieuze boodschap. Net als het vorige boek is het weer helder en laagdrempelig geschreven èn met de nodige humor. Zo begint elk hoofdstuk met een uniek stripverhaal.
Of je nu zelf kinderen hebt of niet, dit boek bevat veel nuttige informatie voor iedereen die bewust met (zijn) gezondheid bezig is.


  22,50 euro
Aantal
Natuurlijk en Gezond (Op)Voeden
 
De Grote Transformatie    
  Carroll/ Kenyon/ Cori
Een zeer belangrijk boek. De Grote Transformatie brengt veel bronnen bijeen over de veranderingen die plaatsvinden in onze wereld, in onszelf en de evolutie van bewustzijn, die plaatsvindt tot het jaar 2012 en daarna. En die tijd komt steeds dichterbij. Het boek is een voortgangsrapportage uit het kwantumveld en de boodschappen zijn positief. Er wordt uit de volgende bronnen geput: Kryon (Lee Carroll), de Hathors en Maria Magdalena (Tom Kenyon & Judy Sion), de Hoge Raad van Sirius (Patricia Cori). De Grote Transformatie is zo geworden tot een reisverslag van de versnelling van het Kosmisch Bewustzijn waar de Maya's, de oude Egyptenaren, De Hopi en vele anderen over vertellen. De doorgevingen zijn authentiek en deskundig en bieden praktische instructies over wat je kunt doen om samen een Nieuwe Wereld te creëren.
De CD die in dit boek wordt besproken werd in Amerika uitgebracht onder de naam IMMUNITY en is niet via de Nederlandse uitgeverij te verkijgen. Hij is wel apart te bestellen op onze site (zie hieronder).


  18,50 euro
Aantal
De Grote Transformatie
 
Chemo? Of kan ik Zélf Kiezen?    
  Henk Trentelman
Wees blij dat de schrijver van dit boek chemotherapie geweigerd heeft. Je had anders dit bijzondere boek
niet kunnen lezen, want Henk Trentelman had al 12 jaar dood moeten zijn... volgens zijn toenmalige specialist.
Schokkende onthullingen in dit boek: o.a. meer dan één op de drie mensen krijgt kanker. Vrijwel iedereen wordt daar dus direct of indirect mee geconfronteerd. Dat maakt dit boek lezenswaard, want wanneer u de specialist hoort zeggen: ‘Indien u geen chemotherapie ondergaat, dan zult u het ziekenhuis binnen zes maanden horizontaal verlaten’, zoals in 1996 tegen Henk Trentelman werd gezegd, dan wacht u een zware keuze. Henk heeft gekozen voor andere mogelijkheden en geen chemo, toentertijd... Zou hij dat wél gedaan hebben, dan zou dit boek nu waarschijnlijk niet verschenen zijn. In dit boek vertelt hij u wat u niet behoort te weten en hoe het komt dat u geen andere keus dan chemo of bestraling wordt voorgelegd en de terminale patiënt geen therapievrijheid heeft. Ter illustratie: 80% van de ondervraagde oncologen in Amerika wijst chemotherapie af als kanker bij henzelf of hun familie zou worden vastgesteld en 75% van diezelfde ondervraagde oncologen beveelt chemotherapie ten zeerste aan bij patiënten! De bijwerkingen en kans op genezing zijn in dit boek beschreven. Een zeer belangrijk boek, dat de mogelijkheden openlaat om in elk geval te kúnnen kiezen.


  29,95 euro
Aantal
Chemo? Of kan ik Zélf Kiezen?
 
Piramide Energieën in de Praktijk    
  Paul Liekens
Vele generaties hebben zich gebogen over het 'raadsel der piramiden'. Mysterieuze gebeurtenissen gaven aanleiding tot velerlei wilde speculaties en beschouwingen; ontelbare stellingen werden geponeerd en weer verworpen; oppervlakkige opvattingen wisselden van plaats met esoterische inzichten. Paul Liekens heeft zich jarenlang beziggehouden met de geheimen en achtergronden van piramiden. Hij heeft een lange reeks praktische experimenten uitgevoerd om de invloed van piramide-energie voor diverse doeleinden in het dagelijks leven te kunnen onderzoeken en te gebruiken. Met exact nagebouwde modellen (bij ons kant-en-klaar te bestellen) heeft hij de werking van piramide-energie op uiteenlopende ontwikkelingprocessen en produkten onderzocht. Hij doet verslag van de verbetering van de kwaliteit van drinkwater en levensmiddelen, van genezende piramidekrachten en van een sterkere groei van planten. Tevens legt hij uit hoe deze piramide-energie gemeten kan worden. De verhelderende foto's en duidelijke aanwijzingen om zelf met piramide-energie te kunnen werken, maken dat Piramide-energieën in de praktijk als één van de belangrijkste en meest praktische naslagwerken over dit onderwerp kan worden beschouwd.


  15,00 euro
Aantal
Piramide Energieën in de Praktijk
 
De Geheime Newton    
  Geert Kimpen
Hoevelen hebben zijn boek De Kabbalist niet verslonden, zelfs meerdere keren. Geert schrijft in een unieke stijl en kleedt zijn schrijven zo in dat het boek leest als een (spannende) roman, maar in weze een hoogst spiritueel gegeven is, waar vele wijsheden en lagen in verborgen zitten. Ook in De Geheime Newton speelt hij het weer klaar je aandacht vanaf het eerste moment te pakken en vast te houden en pas ver na de laatste bladzijde los te laten. Het verhaal gaat over de 'nalatenschap' van Newton: een kist met geheime documenten, waaruit blijkt dat Newton niet diegene was die iedereen dacht en denkt. Alles wat we nu zouden schrijven doet het boek tekort. Maar het is weer prachtig.


  18,95 euro
Aantal
De Geheime Newton
 
Vol Verlangen    
  Mark Epstein
Psychotherapeut en praktisch leraar Boeddhistische meditatietechnieken Epstein zag in de elementaire boodschap van zowel het Boeddhisme als in de theroriën van bv Freud overeenkomsten. In vele richtingen wordt het Verlangen als een bron voor lijden genoemd en die daardoor onze persoonlijke ontwikkeling belemmert of onmogelijk maakt. De ondertitel van dit boek luidt "De Spirituele Kracht van Begeerte, Hartstocht en Intimiteit" geeft dan ook precies aan hoe Epstein denkt over deze oorzaak van lijden. Zonder de woorden van de Boeddha geweld aan te doen, is hij van mening dat als wij op de juiste manier met Verlangen omgaan, dit gegeven getransformeerd kan worden van tegenstander naar bondgenoot. Ja zelfs als grote spirituele kracht, die het mogelijk maakt ons juist te onderscheiden als individu en waardoor wij tezelfdertijd de drang hebben ons te verbinden met de ander. Een werkelijk nieuw inzicht dat gedurfd en vrijmoedig in dit boek behandeld wordt. Het is even wennen, maar wel bijzonder interessant.


  19,95 euro
Aantal
Vol Verlangen
 
Een Ongemakkelijke Waarheid    
  Al Gore
Hij haalde het presidentschap van de USA net niet en ging zich dan ook met nuttiger zaken bezig houden. Al Gore wordt zo langzamerhand als de Guru beschouwd op het gebied van herstel van onze Aarde en het signaleren van wat er allemaal mis is met het milieu en de mensen die dit veroorzaken. En hij weet zijn realistische boodschap mét praktisch oplossingen te verpakken in zeer begrijpelijke taal en helderheid. Zo kan iedereen kennis nemen van de problematiek, de oplossingen en kan iedereen zich hier ook mee verbinden. En dat alles om te komen tot een herbezinning, andere aanpak en Toekomst. Want onze planeet is echt in een noodsituatie terecht gekomen. In Een Ongemakkelijke Waarheid wijst Al op het gevaar van het Broeikaseffect en op wat we hieraan kunnen doen. Een boek van levensbelang!


  25,00 euro
Aantal
Een Ongemakkelijke Waarheid
 
Inwijding Tot Succesvol Mens (boek + dvd)    
  Janosh
Heb jij er ooit wel eens bij stilgestaan dat je een heel groot geheim met je meedraagt? Door de kosmische invloed van het Watermantijdperk neemt de vrouwelijke energie op aarde in hoog tempo toe. De intuïtieve, creatieve, verzorgende en gevoelige energie die al lange tijd als ondergeschikt gezien werd. Net als de vrouw. Want wat weet je bijvoorbeeld over de Bijbelse figuur Maria Magdalena? Wat heeft zij met de Heilige Graal te maken? Janosh legt uit waarom zijn graalcodes, gebaseerd op Heilige Geometrie, op zielsniveau communiceren met ons onderbewustzijn en zo helpen de deur naar de Heilige Graal in onszelf te openen. Met behulp van 33 kleurrijke Heilige Graalcodes laat hij je zien, voelen en ervaren dat je veel meer bent dan je altijd hebt gedacht. Weer een prachtig (uitgevoerd) boek van Janosh, vol trilling en makkelijk toepasbaar.


  24,90 euro
Aantal
Inwijding Tot Succesvol Mens (boek + dvd)
 
  1-2 -Volgende »
Winkelwagen
Aantal Product

 Winkelwagen

Aanbiedingen
Wij doen graag ons best voor je !